fbpx

Misija i vizija

Strujni krug je osnovan krajem 2019. godine s ciljem promicanja električne mobilnosti i poboljšanja prava vozača električnih vozila u Hrvatskoj.

Misija

Unapređenjem infrastrukture punionica za električna vozila u Hrvatskoj, uređenjem zakonskih odredbi vezanih za električna vozila i informiranjem javnosti o ekološkim problemima, koje velikom mjerom uzrokuje promet, hrvatskim građanima želimo osigurati jednostavniju tranziciju s fosilnih goriva na vozila s nultom emisijom štetnih plinova.Vizija

Značajnom elektrifikacijom prometa i odgovarajućim pravnim okvirom te čvrsto povezani s europskom inicijativom e-mobilnosti, Hrvatskoj želimo omogućiti efikasniji način transporta i neovisnost o fosilnim gorivima koji su najveći uzrok zagađenja, a s krajnjim ciljem čišćih, tiših i zdravijih urbanih i ruralnih sredina.


Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top