fbpx

Zaštićeni sadržaj

Za puni pristup svim sadržajima weba udruge kao i pogodnostima za članove udruge trebate izvršiti uplatu prema uputama poslanim na email koji ste koristili pri registraciji. Molimo provjerite svoj email sandučić.

Radujemo se Vašem pristupu u udrugu. Zajedno možemo ostvariti ciljeve bolje, ljepše i zdravije budućnosti.

Ako još uvijek niste učlanjeni, možete to učiniti na poveznici dolje.


O nama

Kao udruga trudimo se osvijestiti cjelokupno društvo da električna vozila danas više nisu nepoznanica, već pametan odabir svakog pojedinca za kvalitetniju, učinkovitiju i zdraviju budućnost.


Priča o udruzi Strujni krug započela je tek s nekoliko vozača električnih automobila koji su imali nesebičnu želju prenijeti svoja znanja i iskustva drugima. U manje od godinu dana udruzi se pridružilo više stotina članova željnih poboljšanja i unapređenja električne mobilnosti u Hrvatskoj. Kroz razne projekte svakodnevno se trudimo utjecati na poboljšanje infrastrukture za električna vozila, omogućiti određene pogodnosti vozačima električnih automobila te utjecati na cjelokupno društvo kako bi se izgradio jedinstveni stav o električnim vozilima kao najboljem izboru za okoliš, klimu, energetsku učinkovitost, ali i ekonomiju u cjelini.


Razvoj i ciljevi

Sredinom 2020. godine Strujni krug je postao nacionalni predstavnik u Europskoj udruzi za elektromobilnost AVERE

Svojim članstvom u udruzi podupirete naša nastojanja da svima približimo neosporivu važnost i vrijednost električne mobilnosti, njezin utjecaj iste na ekologiju, kao i na gospodarstvo u cjelini. Nadamo se da ćemo kroz naš rad, znanje, iskustvo i trud, korak po korak, te uz Vašu pomoć, Hrvatskoj omogućiti zeleniju, čistiju i zdraviju budućnost.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top