Vozači električnih vozila nerijetko se zateknu u situaciji da se punionice istih koriste kao parkirna mjesta. Iako to često ne iznenadi kada naprave vozači vozila s motorima s unutarnjim sagorijevanjem, sve češće susrećemo i vozače električnih i hibridnih vozila kako bespotrebno zaparkiravaju punionice.

Posljedično ovakvom nepoštivanju drugih vozača, povela se rasprava kako to spriječiti, koliko dugo vozači električnih vozila smiju ostaviti svoja vozila nakon punjenja na punjaču te kako da si međusobno olakšamo svakodnevno korištenje svojih limenih ljubimaca.

Stoga smo udružili snage s Tesla Motors Clubom Croatia kako bismo izradili bonton za vozače električnih vozila. Izrada je upravo u tijeku pa ako ste vlasnik električnog vozila ili to tek planirate postati, učlanite se u udrugu Strujni krug kako biste sudjelovali u raspravi i demokratskom glasovanju.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top