fbpx

Pozdrav, bliži se božićno vrijeme, a time ujedno i vrijeme darivanja kada tražimo poklone za naše prijatelje i rodbinu. Teško je svake godine nanovo osmisliti što kupiti ove godine, stoga smo vam izašli u susret i osmislili za vas interesantan poklon – poklonite im članstvo u udruzi Strujni krug.

Ako netko od Vaših najbližih posjeduje električno vozilo, razmišlja o kupovini istog ili barem podržava naše akcije, ovo je savršena prilika da im uljepšate božićno vrijeme i pomognete s brojnim pogodnostima koje donosi članstvo u našoj udruzi. 

Podsjetimo, članovi Strujnog kruga za godišnju članarinu od 200 kuna ostvaruju značajne popuste na Hyundai, Mazda, Renault i Peugeot električna vozila, popuste na obavezno i kasko osiguranje te nižu kamatnu stopu pri kupnji vozila na leasing.

Osim toga, članovi imaju pravo pristupa najvećoj WhatsApp grupi vezanoj za električna vozila gdje mogu postavljati pitanja drugim članovima vezano za električna vozila – kako i gdje puniti, znate li je li taj punjač ispravan ili ne, kako popuniti dokumente za poticaje, imate li pravo na nižu cijenu osiguranja nego su vam naplatili i slična pitanja.

Svaki novi član dobiva i 100 kn vrijednosti na T-com kartici za punjenje na T-com punjačima, a trenutno smo u pregovorima i s raznim partnerskim tvrtkama kako bismo Vam omogućili još dodatnih pogodnosti vezanih za kupnju i zamjenu guma, održavanje vozila, najam električnih vozila i sl.

I ono najvažnije, novi članovi će nam omogućiti da budemo relevantniji u razgovorima s fondom i ministarstvom. Omogućit će nam da isplate poticaja budu jednostavnije i transparentnije tijekom cijele godine, da se ugrade punjači u sve rasvjetne stupove koji se nalaze uz parkirališta te da vozači električnih vozila imaju razne prednosti u svakodnevnoj vožnji.

Ako smatrate da bi članstvo u udruzi Strujni krug bio savršen dar za Vaše najbliže, slobodno nam se javite na mail [email protected] , a sve ostalo prepustite nama. 

Ukoliko i sami niste već član, možete to učiniti klikom na sljedeću poveznicu:
https://www.www.strujnikrug.hr/#apply

Hrvoje Prpić
Predsjednik udruge vozača električnih vozila Strujni krug

e-mail: [email protected]

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top