fbpx

Pozivamo vas da se uključite u akciju povećanja broja punionica za električna vozila diljem Hrvatske koju udruga Strujni krug radi u suradnji s partnerima za distribuciju i ugradnju punjača.

Imate atraktivnu lokaciju na kojoj biste htjeli ugraditi punionicu za električna vozila te možete osigurati priključak snage 11-22 kW na parkirnim mjestima? Obavezno nam se javite jer naši partneri Vam to žele omogućiti bez značajnih troškova na predefinirani vremenski period.

Čak i u slučaju da se Vaša lokacija procijeni manje atraktivnom, odnosno da bi frekvencije punjenja bile rjeđe i da bi povrat investicije bio dulji, naši partneri će Vam ponuditi najpovoljniji model ugradnje punionice za Vašu lokaciju, i to uz mogućnost obročne otplate.

Prijave traju do 30. lipnja 2023., a možete se prijaviti putem sljedeće poveznice ili nam se slobodno obratite na našu dobro poznatu e-mail adresu [email protected]. Partneri udruge će obraditi sve prijave i povratno Vam se javiti s optimalnom ponudom za Vaš ugostiteljski ili smještajni objekt.

Masovna elektrifikacija prometa već se dogodila pa diljem Europe danas već putuje više od 2,9 milijuna električnih vozila, a računa se da Hrvatsku samo tijekom ljeta posjeti više od 50.000 vlasnika električnih vozila.

Upravo ti vlasnici električnih vozila očekuju da će na svojem turističkom odredištu imati punionicu za svoje električno vozilo pa su tako i vodeće aplikacije za najam turističkih smještaja već uvele filtere ima li smještaj punionicu za električna vozila ili ne.

Brojni hrvatski ugostitelji su prepoznali važnost posjedovanja punionica pa tako više od 1.500 ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske svojim gostima nudi punionice za električna vozila. Stoga ne budite žrtva booking filtera, nego ovog ljeta budite i vi spremni za EVoluciju!

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top