fbpx

Electric EVolution Festival koji okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti, nakon splitskog i zagrebačkog izdanja po prvi puta dolazi pred riječku publiku, 11. i 12. lipnja na Trgu 111. brigade HV-a.  

Uoči natječaja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost s ciljem ostvarivanja prava na sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila, a čiji je početak najavljen za 27. lipnja, Electric EVolution Festival riječkoj publici predstavlja novitete i aktualnu ponudu auto-brendova i zastupnika iz segmenta električnih i plug-in hibridnih vozila.

“Obzirom kako se kupci električnih vozila u Hrvatskoj pri kupnji često oslanjaju na izdašne subvencije Fonda, posjetitelji će na licu mjesta moći saznati sve detalje kako aplicirati i ostvariti pravo na subvenciju prilikom kupnje električnog vozila te što ih očekuje u novom krugu poticaja. Stoga, ukoliko razmišljate o kupovini električnog vozila, ovo je idealna prilika za prikupljanje svih potrebnih informacija i ponuda od strane prodajnih predstavnika, ali i dogovaranje termina probne vožnje’,’ izjavio je Hrvoje Jelinić, organizator EEF-a.

“S ponosom možemo najaviti kako ćemo na riječkom izdanju EEF-a posjetiteljima predstaviti nekoliko premijera koje do sada nisu imali prilike vidjeti uživo, a radi se o game-changing modelima koji će svakako obilježiti nadolazeći period elektromobilnosti u auto-industriji”, dodao je Ivan Reis, organizator EEF-a.

Porast broja električnih vozila na prometnicama, fokus na smanjenju emisija štetnih plinova te prelazak na čišće oblike energije direktno utječu i na otvaranje sve vecćeg broja e-punionica diljem Europske unije, pa tako i u Hrvatskoj. S najvećim brojem postavljenih punionica, generalni pokrovitelj Electric EVolution Festivala – Hrvatski Telekom, predvodnik je na području e-mobilnosti u Hrvatskoj i regiji te najpouzdaniji tehnološki partner u njihovoj implementaciji i upravljanju, kao i u pružanju digitalne usluge punjenja.

Sukladno aktualnim poskupljenjima energenata koja će se nastaviti i u nadolazećem periodu i sve većem interesu za alternativne oblike mobilnosti, posjetitelji će na licu mjesta moći saznati sve prednosti korištenja električnih vozila, dogovoriti probnu vožnju i upoznati se sa svim detaljima ukoliko se odluče za kupnju energetski učinkovitog vozila.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top