fbpx

Electric EVolution Festival koji okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti i prateće industrije, nakon splitskog izdanja u ožujku ponovno dolazi pred zagrebačku publiku i to od 8. do 10. travnja na parkingu City Centera one West.

Electric EVolution Festival će zagrebačkoj publici predstaviti novitete i aktualnu ponudu auto-brendova i zastupnika iz segmenta električnih vozila, kao i drugih vrsta električnih vozila i opreme poput e-motora, e-skutera i e-romobila.

“Sretni smo što se nakon splitskog izdanja ponovno vraćamo pred zagrebačku publiku koju ove godine očekuje mnogo zanimljivih noviteta koji se zbog svima poznate situacije do sada nisu imali priliku prezentirati široj javnosti. Tako ponosno možemo najaviti kako će se na Electric Evolution Festivalu premijerno predstaviti čak osam električnih i plug-in modela vozila“, izjavio je organizator festival Hrvoje Jelinić.

“Pored samog izlaganja u EXPO zoni, posjetitelje očekuje mnoštvo zanimljivih predavanja i gostovanja stručnjaka na polju elektromobilnosti, ali i glazbeni program u Recharge zoni rezerviran za petak i subotu predvečer”, dodao je organizator festivala Ivan Reis.

Electric EVolution Festival - EEF

Kako se kupci električnih vozila u Hrvatskoj pri kupnji oslanjaju na subvencije Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, posjetitelji će na licu mjesta moći saznati sve detalje kako aplicirati i ostvariti subvencije prilikom kupnje električnog vozila te što ih očekuje u novom krugu poticaja najavljenih za kasno proljeće ove godine. „Stoga, ukoliko razmišljate o kupovini električnog vozila, ovo je idealna prilika za prikupljanje svih potrebnih informacija i ponuda od strane prodajnih predstavnika, ali i dogovaranje termina probne vožnje’,’ dodao je Hrvoje Jelinić.

Povećanjem broja električnih vozila na hrvatskim prometnicama, posljednjih godina svjedočimo i razvoju infrastrukture, o čemu će posjetitelji više moći saznati od predstavnika generalnog pokrovitelja festivala Hrvatskog Telekoma – vlasnika jedne od najvećih mreža punionica u Hrvatskoj i regiji.

Sukladno aktualnim poskupljenjima energenata koja će se nastaviti i u nadolazećem periodu i sve većem interesu za alternativne oblike mobilnosti, posjetitelji će na licu mjesta moći razgledati široku ponudu manjih električnih vozila i ostvariti dodatne pogodnosti i akcijske cijene prilikom kupnje istih.

Uz raznoliku ponudu električnih vozila i edukativna predavanja, na EEF-u bit će još mnoštvo atraktivnih sadržaja, o čemu više možete saznati na kanalima društvenih mreža Electric EVolution Festivala i na www.electricevolutionfestival.com.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top