fbpx

FZOEU je službeno objavio Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije, odnosno poziv na natječaj na kojemu možete, među ostalim stavkama, dobiti i značajnu subvenciju pri postavljanju solarnih elektrana za proizvodnju električne energije.

Navedeni javni poziv odnosi se isključivo na pravne osobe, uključujući i obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, privatne iznajmljivače te samostalne djelatnosti.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će 25. travnja 2022. godine u 9:00 sati otvoriti prijave na natječaj na kojemu će dodjeljivati gotovo 100 milijuna kuna, što znači da svi zainteresirani imaju još točno 18 dana za pripremu potrebne dokumentacije.

Za ugradnju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije poput navedenih, uz ove subvencije moguće je ostvariti značajne uštede jer će FZOEU sufinancirati do čak 80 posto troškova na područjima posebne državne skrbi i prvoj skupiti otoka, do 60 posto troškova na brdskoplaninskim područjima i drugoj skupini otoka te do 40 posto na ostalim područjima Hrvatske.

S obzirom na to da je za prijavu na navedeni natječaj unaprijed potrebno pripremiti brojne dokumente te izraditi glavni elektrotehnički projekt koji može koštati i do 5.000,00 kuna, u suradnji s našim partnerom Enna opskrba smo članovima Strujnog kruga osigurali odlične popuste pri izradi istoga.

Stoga molimo da nam se svi zainteresirani za sunčane elektrane jave na mail [email protected] kako bismo Vas mogli preusmjeriti našim partnerima, odnosno kako biste ostvarili značajnu pogodnost. Više informacija o samim uvjetima i natječaju možete pročitati na LINKU.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top