fbpx

Naš novi partner GEN-I ima zanimljiv proizvod za sve nas vlasnike električnih vozila.

Naime, ako prebacite svoj stan/kuću na GEN-I, za samo 1 kunu mjesečno ćete moći puniti svoja vozila i na T-com punjačima koji se inače plaćaju. Popis punjača koji se plaćaju ako niste korisnik usluge E-Mobilnost možete pronaći na dnu newslettera.

S uslugom E-mobilnost, koju korisnicama Jeftine struje pruža GEN-I Hrvatska omogućeno je jednostavno i pogodnije plaćanje korištenja javnih stanica za punjenje električnih vozila u Hrvatskoj i Sloveniji.
Usluga se može koristiti na javnim stanicama za punjenje koje su uključene u sustav operatora Hrvatski
Telekom i sustav »Gremo na elektriko« operatora Elektro Ljubljana.

Korisnici Jeftine struje mogu naručiti E-mobilnost preko portala Moj GEN-I putem kojeg se može registrirati i naručiti korisničku karticu, a korisničke kartice su besplatne u sklopu usluge E-mobilnost.

Usluga E-mobilnost obračunavat će vam se mjesečno na računima za opskrbu električnom energijom za svaku korisničku karticu po cjeniku, koji je dostupan na strani Jeftine struje.

S obzirom da ponuda vrijedi za sve, ne samo za članove Strujnog kruga, nije potrebno javljati se nama već se možete obratiti direktno na [email protected].

Popis punionica T-com koje se naplaćuju možete vidjeti ovdje:
https://mcusercontent.com/04812eb8dabbc682d5964939c/images/33b1db90-26af-45a5-bda7-7ca78cc7a01a.jpg

Lijep pozdrav,
Hrvoje Prpić
Predsjednik udruge vozača električnih vozila Strujni krug

e-mail: [email protected]
telegram: @hprpic

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top