fbpx

Naš novi partner Lost, specijaliziran za opremu za punjenje električnih vozila, našim je članovima omogućio značajan popust na cjelokupni asortiman strujnih invertera te kablova i punjača za punjenje električnih automobila. Tako će si svaki član Strujnog kruga moći olakšati nabavku i ugradnju kućnih punjača te imati priliku povoljnije se opremiti kvalitetnim kablovima za punjenje.

Lost snabdjeva brojne trgovine diljem Hrvatske svojim proizvodima pa je ova ponuda lako dostupna svim članovima. Također, za sve veleprodajne kupce koji su članovi Strujnog kruga, Lost će omogućiti i veliki popust na jednak asortiman po veleprodajnim cijenama.

Cjelokupnu ponudu kablova i punjača možete pronaći na linku, a ponudu strujnih invertera možete pronaći na sljedećem linku.

Naravno, nemojte zaboraviti da popuste za naše članove daju i Audi, Hyundai, Jaguar, Mazda, Peugeot, Renault, Škoda i Volkswagen.

Imamo mi i set noževa da Vam pomognemo u odluci da nam se priključite jer kao član Strujnog kruga dobivate i popust kod obaveznog i kasko osiguranja pod sljedećim uvjetima:

Za osobna vozila i to kod obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti:

  • Fizičke osobe: 35% komercijalnog popusta za osobna vozila.
  • Pravne osobe: 20% komercijalnog popusta za osobna vozila.

Za osiguranje automobilskog kaska:

  • Fizičke osobe: 25% komercijalnog popusta za osobna vozila.
  • Pravne osobe: 40% komercijalnog popusta za osobna vozila.

Ako se odlučite na kupnju putem leasinga, PBZ leasing daje nižu kamatnu stopu za članove Strujnog kruga.

PH Detailing je omogućio našim članovima popust na usluge pranja i poliranja EV te na velik asortiman proizvoda na njihovom WebShopu.

Ukoliko Vas zanima kupnja električnih romobila, električnih bicikala ili električnih vozila za slabo pokretne, CityCoco za naše članove daje 15% popusta.

I za kraj, udruga Strujni krug ima Telegram grupu za sve članove koji žele brže doći do informacija vezanih za električna vozila, punjenje, domete, servise, dokumentaciju. U grupi je trenutno preko 150 članova od 250 koliko ih trenutno imamo i ako Vas interesira bilo što vezano za električna vozila, Telegram grupa je najbolje i najbrže rješenje. Pitajte vlasnike vozila koje namjeravate kupiti za njihova iskustva prije nego donesete konačnu odluku kako se ne bi razočarali nakon kupnje.

Nemojte čekati posljednji čas prije kupnje električnog vozila već nam se priključite već danas jer primamo svakoga kome je čist zrak važan.

Učlaniti se možete jednostavnom ispunom prijavnice na sljedećem linku.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top