fbpx

Intenzivirali smo pregovore s partnerima pa ćemo vas u ove predbožične dane uveseliti raznim novim popustima.

S obzirom da se udruga od vozača električnih vozila polako seli prema kompletnoj elektromobilnosti, unutar udruge je osnovana mikrosekcija električnih romobila koju udruga predstavlja kod izmjena i dopuna Zakona o sigurnosti prometa na cestama koji se upravo mijenja. Dakle, uskoro će romobili, monocikli, Segwayi i sva slična vozila biti regulirana i svi ćemo zajedno prometovati pazeći da ne ozlijedimo jedni druge.

Naš novi partner CityCoco, specijaliziran za električne romobile, ali i električne bicikle i električna vozila za slabo pokretne, je našim članovima omogućio popuste od čak 15% na svoje proizvode. Kompletnu njihovu ponudu možete pronaći na:

https://citycoco.hr/

Ukoliko ste od onih koji više vole pogledati proizvod prije kupnje, sve proizvode možete pogledati na adresi:

Sisačka ul. 16, 10 410 Velika Gorica, Hrvatska
Radno vrijeme:
Pon – Pet: 9 – 17 h
Sub: 9 – 13 h
Ned: zatvoreno

Do kraja godine očekujemo da ćemo završiti pregovore za svim auto kućama što znači da će ovaj newsletter stizati dosta često na vaše email adrese. Nemojte ga brisati nego pročitajte detaljno, sigurno ćete pronaći nešto zanimljivo za sebe.

Ukoliko se još niste učlanili u udrugu, neovisno o tome imate li električno vozilo ili ne, možete to učiniti na sljedećem linku:

https://www.www.strujnikrug.hr/#apply

Svaki novi član je bitan jer u pregovorima s fondom i ministarstvom broj članova jako puno znači. Pomozite nam da ovi dani kad je Zagreb među 10 najzagađenijih gradova svijeta postanu prošlost. 

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top