fbpx

Iako s PBZ leasingom surađujemo već par mjeseci, konačno smo postigli dogovor oko pogodnosti za sve članove Strujnog kruga koji se odluče na kupovinu putem PBZ leasinga.

Ono što će vam biti drago čuti je da je kamatna stopa za članove Strujnog kruga niža za 0,5 postotna poena od standardnih uvjeta PBZ leasinga. Iako pola posto možda zvuči malo, to je kod električnih vozila iznos koji nekoliko puta premašuje vašu višegodišnju članarinu (npr. na 30.000 eura financiranja to je ušteda više od 3.000 kn). Uz to, svi kupci električnih automobila koji su ujedno korisnici Premium Visa kartice, ostvaruju pravo na realizaciju leasing ugovora bez troška obrade zahtjeva do konca studenog 2020.

Više informacija o uvjetima financiranja možete pronaći na linku: https://www.pbz-leasing.hr/ponuda/standardni-uvjeti-financiranja-i-naknade/

Informacije o potrebnoj dokumentaciji nalaze se na linku: https://www.pbz-leasing.hr/ponuda/potrebna-dokumentacija/.Kao što možete vidjeti, krug pogodnosti se nastavlja i tako ovaj PBZ paket pridodajemo na dosadašnje pogodnosti koje ponavljamo još jednom:

 • popust pri kupnji Renault, Nissan, Mazda i Hyundai vozila, a za koji dan i za Peugeot vozila
 • popust pri obaveznom osiguranju pod sljedećim uvjetima.
  • obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti:
   • Fizičke osobe: 35% komercijalnog popusta za osobna vozila
   • Pravne osobe: 20% komercijalnog popusta za osobna vozila
  • za osiguranje automobilskog kaska
   • Fizičke osobe: 25% komercijalnog popusta za osobna vozila
   • Pravne osobe: 40% komercijalnog popusta za osobna vozila

Osim toga, iza Nove Godine novim članovima ćemo slati kartice od T-coma sa 100 kn vrijednosti koje možete koristiti na svim T-com punjačima.

A ako vam se ne čeka Nova Godina, možete prebaciti opskrbu svog stana ili kuće na našeg novog partnera GEN-I, i za cijenu samo jedne kune puniti svoje električne ljubimce na svim T-com punjačima besplatno. Ukoliko se odlučite iskoristiti neku od ovih pogodnosti, javite nam se na [email protected]. Za čist zrak u gradovima, vaša udruga Strujni krug. 

Lijepi pozdrav,
Hrvoje Prpić
Predsjednik udruge vozača električnih vozila Strujni krug
e-mail: [email protected]
telegram: @hprpic

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top