fbpx

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je obradio sve prijave za poticaje i najavio da od sutra, odnosno četvrtka 24. lipnja, od 8 sati ponovo kreće s primanjem prijava za sufinanciranje električnih vozila.

Očekivali smo da će i za drugi krug ostati razumna sredstva, ali preostalo je samo oko 1,8 milijuna kuna, što je dovoljno za kupovinu tek 30-ak potpuno električnih vozila. Stoga ako se namjeravate prijavljivati u drugom krugu, dobro se savjetujte s prodajnim predstavnicima oko reda čekanja za prijave.

No odlična je vijest da je u prvom krugu rezervirano čak 1919 energetski učinkovitih vozila što je značajan pomak u odnosu na prošle godine te pokazatelj da interes za električna vozila itekako postoji.

Dodatno, dobili smo brojne upite za folije za Vaše limene ljubimce pa smo u suradnji s našim novim partnerom Folije Zagreb dogovorili odlične popuste na zatamnjivanje stakala i “wrap” automobila kako bi kvalitetno zaštitili boju.

Za sve kupce koji odaberu wrap cijelog vozila, gratis će dobiti i zatamnjivanje stražnjih stakala te zaštitu prednjih farova PPF folijom. Dodatno je dobro znati da se na wrap folije stavlja zaštitni premaz keramike kako bi se očuvala dugotrajnost, a garancija na iste je čak 5 godina.

Članovi Strujnog kruga na upit mogu dogovoriti i samo tzv. “chrome-delete”, odnosno apliciranje folija na kromirane dijelove poput lajsni oko prozora, kvaki, prednje maske i sličnih detalja te postavljanje PPF folije na prednje farove.

Ekipa iz Folija Zagreb preporuča da se savjetujete oko zatamnjivanja stakala ako imate djecu ili kućne ljubimce koji se često voze s Vama kako bi smanjili rizik od štetnog izlaganja suncu, a svakako Vam stoje na raspolaganju za sve dodatne savjete i upite.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top