fbpx

Nakon mnogobrojnih upita i maštanja o vrhunskim električnim biciklima, pripremili smo jednu vrlo posebnu pogodnost za sve ljubitelje biciklizma. Naš novi partner Greyp Bikes je članovima Strujnog kruga omogućio značajan popust na cjelokupnu ponudu njihovih električnih bicikala.

Trenutno su za narudžbe dostupni samo modeli G6.1, G6.2 i G6.3, a naknadno će u ponudu doći i potpuno novi modeli G6.4, G6.5 i G6.6 te novi Trekking bicikli T5.1 i T5.2. No za one koji ne znaju, donosimo kratke opise i razlike između spomenutih modela.

Glavna razlika između aktualnih G6 modela je u zapravo snazi motora – G6.1 i G6.2 su “street legal” bicikli jer asistiraju do 25 km/h (250W), dok je G6.3 “off-road” bicikl koji asistira do čak 45 km/h (460W). Sva 3 modela imaju okretni moment od 90NM, a po želji kupca, G6.2 se također može “otključati” uz dodatnu nadoplatu od 200 eura tako da ima maksimalnu brzinu od 45 km/h.

Osim u motoru, razlika je i u brojnim mehaničkim komponentama poput prednje suspenzije, kotača, guma i kočnica. No detaljne specifikacije ovih bicikala možete pronaći u Greyp Digitalnoj brošuri.

Maloprodajna cijena za G6.1 iznosi 6.500,00 eura, za G6.2 iznosi 7.000,00 eura, a za najsnažniji G6.3 iznosi 7.500,00 eura. No uz spomenuti popust Strujnog kruga možete ostvariti uštede u vrijednosti do čak 42 godišnje članarine.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top