fbpx

Da, dobro ste pročitali – ako planirate kupiti Jaguar I-PACE možete uštediti preko 500 godišnjih članarina uz uvjet da ste član Strujnog kruga.

Marku Jaguar ne treba posebno predstavljati. Jedna je od rijetkih koja svojom kvalitetom može uspješno konkurirati velikom njemačkom trojcu. Samim time, ako vam je pri kupnji najvažnija kvaliteta izrade, uz ovakav popust za članove, obavezno posjetite salon Jaguara u Zagrebu ili Puli i dogovorite probnu vožnju. Siguran sam da nećete zažaliti.

Model I-PACE ima čak 90 kWh kapacitet baterije, a na punjačima koji to dopuštaju puni se brzinom od 100 kW što je dovoljno da Jaguara dopuni za dodatnih 100 km za 15 minuta.

Broj pogodnosti za naše članove postaje sve veći pa ću ih sve još jednom navesti da ih ne zaboravite.

  1. 1.Popust pri kupnji sljedećih vozila:
  • Renault
  • Jaguar
  • Mazda
  • Hyundai
  • Peugeot

Ukoliko već niste naš član, ovim putem Vas pozivamo da se učlanite i pomognete nam u nastojanjima da naše gradove očistimo od zagađenja. Neovisno o tome kakav auto vozite, te vozite li ga uopće, svi ste dobrodošli!

Lijep pozdrav,
Hrvoje Prpić
Predsjednik udruge vozača električnih vozila Strujni krug

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top