fbpx

Bliži se ljeto i topli dani, a time raste i želja većine nas da prijeđemo na dva kotača kako bi izbjegli gradske gužve i uživali u svježem zraku. Stoga smo poželjeli našim članovima omogućiti još bolju i povoljniju ponudu električnih motocikala i skutera koji bi im mogli dodatno uljepšati novu sezonu.

Naš novi partner Super SOCO je shodno tome članovima Strujnog kruga omogućio značajan popust pri kupovini svih motora, mopeda i skutera iz njihove ponude. Riječ je o ‘vozilicama’ retro izgleda u modernom električnom ruhu koje pružaju vrlo dobre performanse uz vrlo pristupačne cijene.

Ponudu motocikala, motora i skutera Super SOCO možete provjeriti na njihovoj službenoj stranici, a čim se učlanite, saznat ćete i detaljne popuste koje možete ostvariti kao član Strujnog kruga.

Naravno, nemojte zaboraviti da članovi udruge uživaju i u brojnim drugim popustima i pogodnostima koje pružaju naši partneri.

Velike popuste pri kupovini električnih vozila za naše članove pružaju Audi, Hyundai, Jaguar, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Škoda i Volkswagen.

Tu su i značajni popusti kod obaveznog i kasko osiguranja pod sljedećim uvjetima:

  • Za obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti:
    • Fizičke osobe: 35% komercijalnog popusta za osobna vozila.
    • Pravne osobe: 20% komercijalnog popusta za osobna vozila.
  • Za osiguranje automobilskogkaska:
    • Fizičke osobe: 40% komercijalnog popusta za osobna vozila.
    • Pravne osobe: 40% komercijalnog popusta za osobna vozila.

Pri kupnji vozila putem PBZ leasinga daje nižu kamatnu stopu za članove Strujnog kruga od standardnih uvjeta PBZ leasinga.

Popust pri kupnji kućnih punjača, Wallboxa, kablova i ostale opreme za punjenje električnih vozila pruža partner Lost.

PH Detailing je omogućio našim članovima popust na usluge pranja i poliranja EV te popust na velik asortiman proizvoda na njihovom WebShopu.

City Coco daje odlične popuste pri kupnji električnih romobila, električnih bicikala i električnih vozila za slabo pokretne.

Ako prije kupovine želite isprobati kako je živjeti s električnim automobilom, naš partner Avantcar daje popust na najam potpuno električnih vozila te besplatnu registraciju u car sharing sustav Avant2Go.

I za kraj, u našoj Telegram grupi možete pitati sve što Vas zanima te vrlo lako ćete moći doći do brojnih savjeta i prijedloga kako ih dobiti. Uskoro započinjemo i s pripremama za ovogodišnju dodjelu poticaja pa svakako nemojte čekati posljednji trenutak.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top