fbpx

Pozdrav, vjerujemo da će vas razveseliti još jedna pogodnost za naše članove ovoga puta u obliku popusta za Hyundai električna vozila. S obzirom na izuzetno popularnu Konu, znamo da je velik broj naših članova jedva dočekao popust od 2.000 kn za kupnju Kone za članove Strujnog kruga. Nastavite čitati dalje jer vas čeka još jedno ugodno iznenađenje.

O Koni ne moramo puno pričati. Jedina prava konkurencija Tesli u dometu i jedino vozilo osim Tesle koja s lakoćom prelazi i 400 km autoputa. Na velikom testu električnih vozila u Engleskoj, Kona je ostavila iza sebe Mercedes, Jaguar, Audi i Nissan, a jedino vozilo koje je nastavilo dalje kad je Kona stala je bila Tesla Model 3 Long Range za koju morate izdvojiti 57.800 eura. Za usporedbu, Hyundai Kona za članove Strujnog kruga stoji samo 40.665 eura. Veliki test možete pogledati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=ZH7V2tU3iFc

Kona je veličinom tek koji centimetar kraća od Golfa, ali i par centimetara viša tako da vam neće nedostajati prostora ni za duža putovanja. Ono što je bitno naglasiti je i da su električne Kone prepune opreme pa ako ste negdje vidjeli model s motorom na unutarnje izgaranje (ICE), nemojte ih uspoređivati. Električne verzije izgledaju osjetno bolje. Naš savjet je da dogovorite test vožnju i sami se uvjerite u kvalitetu materijala. Vozači BMW-a, Audija i Mercedesa će se možda razočarati, ali vozači Volkswagena, Renaulta i ostalih europskih modela, ugodno iznenaditi.

Kona nije jedino električno vozilo u ponudi Hyundaia. Tu je još i Ioniq, limuzina s petoro vrata dužine čak 450 cm, dakle čak 25 cm duža od Golfa. Ioniq je prepun opreme, električno podesiva grijana i hlađena sjedala, parking senzori, 8 inča ekran, bežično punjenje za vaš mobitel i još puno toga. Nedostatak mu je nešto manja baterija od 29 kWh s kojom može proći oko 150 km autoputa i 200 km po gradu, ali za razliku od većine električnih vozila, ima mogućnost punjenja od 100 kW što je dvostruko brže od velike većine konkurencije.

Hyundai je za naše članove dogovorio izuzetno velik popust za zadnja tri Ioniqa koja su odmah dostupna. Standardna cijena Ioniqa je 307.190 kn, odnosno skoro 41.000 eura. Za naše članove cijena je samo 177.000 kn s uračunatim poticajima, odnosno samo 23.600 eura. Možda vas je mala baterija na početku čitanja ovog maila odgovorila od kupnje, ali sad kad ste vidjeli cijenu za naše članove vjerujem da ponovno razmišljate o odabiru Ioniqa. U svakom slučaju preporučujem da prije odluke isprobate i Ioniqa, nećete požaliti, pogotovo ako se radi o drugom vozilu u obitelji.

Hyundai je druga auto kuća s kojom je Strujni krug dogovorio posebne cijene nakon Nissan Renaulta. U toku su dogovori s Peugeotom, te preliminarni razgovori s VW grupom (VW, Seat, Skoda, Audi)Mazdom i BMW-om. Ukoliko kupujete neko od tih vozila, javite nam se kako biste ostvarili svoje popuste i pogodnosti. Isto tako, ako je vaš odabir Tesla vozilo, javite nam se oko organizacije probne vožnje i kontakta za kupnju Tesla vozila.

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju električnog vozila, javite nam se povratno na ovaj mail da vas spojimo s auto kućama.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top