fbpx

Dobili smo već mnogo upita od članova za postavljanje sunčanih elektrana na vlastite kuće kako bi se u potpunosti zaokružila priča vožnje bez ikakvih emisija, a da se tako ujedno i riješi pitanje punjenja električnog vozila.

Jedan od glavnih uvjeta za postavljanje sunčanih elektrana za kućanstva, ali i za prijavu na natječaj za sufinanciranje sunčanih elektrana preko FZOEU-a, je izrada glavnog elektrotehničkog projekta.

Izrada takvog projekta u pravilu košta i do 6.000 kuna, ali naš novi partner Zelena energetska zadruge je putem platforme Na sunčanoj strani članovima Strujnog kruga osigurao popust u vrijednosti od 5 godišnjih članarina na komercijalnu cijenu izrade glavnog elektrotehničkog projekta.

Na jesen se očekuje objava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje sunačanih elektrana za kućanstva pa je ovo savršena prilika da taj natječaj dočekate spremni i svojem električnom limenom ljubimcu osigurate potpuno čistu energiju koja će ga pokretati.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top