fbpx

Nakon brojnih pogodnosti vezanih uz kupovinu električnih vozila i njihovih svakodnevnih potreba, došlo je vrijeme da uveselimo naše članove i raznim novim popustima za održavanje vlastitih električnih vozila.

Naš novi partner PH Detailing, specijaliziran za detaljno čišćenje interijera i eksterijera vozila, našim je članovima omogućio popust na sve usluge pranja, poliranja i detaljnog čišćenja vozila. Tako će svaki član Strujnog kruga moći pružiti još više ljubavi svojem „limenom ljubimcu“.

S obzirom na to da PH Detailing ima poslovnice samo u Zagrebu, pobrinuli su se da usluge detailinga po istim uvjetima mogu dobiti i ostali članovi diljem Hrvatske te to u Rijeci, Puli, Varaždinu, Splitu i Slavonskom Brodu. Tako ćete povoljnije usluge detailinga moći pronaći na sljedećim adresama:

◘ Zagreb = PH Detailing (Trnjanska Cesta 41C i Eugena Podaupskog 1) + Tomić Autokozmetika (Dolenica 65)

◘ Rijeka = Baywash Detailing (Ružićeva 27)

◘ Pula = Autopraona Matrix (Stoja 3)

◘ Varaždin = Tomo Detailing (Varaždinska ulica 27, Donji Kućan)

◘ Split = M Detailing (Smodlačići 12, Klis)

◘ Slavonski Brod = Express Praonica i detailing vozila (Grabarje 3D)

Ako više preferirate sami prati i uređivati svoje vozilo, PH Detailing se pobrinuo da članovi Strujnog kruga sva potrebna sredstva i alate također mogu dobiti povoljnije. Na internetskoj trgovini PH Detailinga možete pronaći široki asortiman vrhunskih proizvoda za pranje i poliranje vozila, a na sve proizvode, osim električno pokretanih alata, ostvarujete značajan popust.

Ako ste od onih koji više vole pogledati proizvod prije kupnje, sve proizvode možete pogledati u njihovoj trgovini na adresi: Trnjanska cesta 41C, 10 000 Zagreb.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top