fbpx

Pozdrav svima, završene su prijave na natječaj za dodjelu poticaja za kupnju električnih vozila. Natječaj za fizičke osobe je trajao manje od jedne sekunde, pa ukoliko ste pratili upute koje smo poslali članovima, velika je šansa da ste među tristotinjak sretnika koji su poticaje i dobili.

Ukoliko i niste dobili poticaje, a niste izgubili volju za kupnjom električnog vozila, nastavite čitati dalje.

Vjerojatno vam je poznato da se cijena vozila razlikuje kada kupujete jedno vozilo ili kada kupujete dvadeset vozila. U drugom slučaju će distributer odobriti dodatne popuste pri kupnji.

Naša ideja je da distributerima pristupimo kao grupa kupaca i na taj način ostvarimo dodatne popuste za članove, a pošto se radi o prilično velikoj investiciji, svaki postotak je dobrodošao.

Stoga bismo vas zamolili da nam povratno na ovaj mail pošaljete model vozila za koji ste zainteresirani nakon čega ćemo se obratiti zastupniku i zatražiti dodatne popuste. Ništa vas ne obavezuje da kupnju i ostvarite, pa nam se javite čak i ukoliko niste sigurni hoćete li vozilo stvarno i kupiti.

Ako kupujete Renault ili Nissan vozilo, ti su popusti već dogovoreni i idu i do 13%, ovisno o vozilu i modelu.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top