fbpx

MG 4 je električni auto koji smo svi željno iščekivali zbog njegova omjera pristupačne cijene i vrlo dobrih performansi. Iako još uvijek nije stigao na hrvatsko tržište, naš partner Digitalne platforme je za članove Strujnog kruga uspio rezervirati nekoliko primjeraka u Njemačkoj i to uz mogućnost BAFA poticaja!

Naime, prvi primjerci MG-a 4 u Njemačku stižu u veljači, a rezervacije su već započele. Svi navedeni primjerci dolaze u Standard verziji s LFP baterijom kapaciteta 51 kWh, koja mu omogućuje doseg do 350 kilometara prema WLTP-u, a isti će biti dostupni u bijeloj i crnoj boji.

Početna cijena ovakvog primjerka MG-a 4 iznosi 32.989 eura (oko 248 tisuća kuna), ali ako ste zainteresirani za korištenje njemačkih BAFA poticaja, isti može biti Vaš već za 26.300 eura, odnosno oko 198 tisuća kuna.

Podsjetimo, želite li koristiti njemačke BAFA poticaje, rezervirano vozilo nakon isporuke mora biti godinu dana registrirano u Njemačkoj i prijeći 5-6 tisuća kilometara pa se nakon toga može prodati i registrirati na drugom tržištu. Stoga ukoliko koristite BAFA poticaje, vozilo možete preuzeti u veljači 2024. godine.

Partner udruge Digitalne platforme je za upravo takve potrebe sklopio partnerski odnos s njemačkim prodajnim salonom Autohaus Poeschl koji će za hrvatske kupce registrirati vozilo u Njemačkoj i čuvati ga godinu dana do isporuke 2024. godine, a sve to uz rezerviranu cijenu od samo 26.300 eura.

Također, osim MG-a 4, u Autohaus Poeschl u veljači stiže i kontingent luksuznog MG modela Marvela R u Luxury verziji koji se na jednak način mogu rezervirati. Početna cijena MG-a Marvela R iznosi 47.989 eura, a uz BAFA poticaje može biti Vaš za 41.570 eura (oko 313 tisuća kuna).  

Polog za rezervacije ovih vozila, prilikom potpisa ugovora, iznose oko 10 posto, odnosno 2.500 eura za MG 4 ili 4.000 eura za MG Marvel R. Količine su vrlo ograničene pa ako ste zainteresirani za ovu ponudu, javite nam se čim prije na već poznatu e-mail adresu: [email protected].

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top