fbpx

Pozdrav, u četvrtak je Predsjedništvo udruge Strujni krug imalo sastanak s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na temu poticaja za kupnju električnih vozila.

Naime, vjerojatno već znate da su se dosadašnji poticaji dodjeljivali na temelju “najbržeg prsta” što stvara velike probleme oko šireg prihvaćanja električnih vozila. Upravo zbog toga održan je sastanak s Fondom s ciljem da pronađemo bolje rješenje za sljedeću godinu.

Kako bismo saznali mišljenje naših članova te ostalih zainteresiranih za kupnju električnih vozila, odlučili smo napraviti anketu te Vas ovim putem pozivamo da je ispunite. Ispunjavanje traje jednu do dvije minute, a možete je popuniti i na Vašem mobitelu. Ispunjavanju ankete pristupate pomoću sljedeće poveznice:

https://forms.gle/ixVqekxGnr9sXQC88

Odgovore članova Udruge stavljat ćemo ispred odgovora ostalih osoba stoga, ukoliko Vam je ta tema važna, pozivamo Vas da se priključite udruzi Strujni krug na sljedećoj poveznici:
https://www.www.strujnikrug.hr/#apply

Iako prilikom ispunjavanja ankete morate obavezno unijeti Vašu mail adresu, ista se neće koristiti izvan Udruge. Prikupljanje mail adresa je tu radi sljedećih stvari:

  1. Kako bi svaka osoba mogla unijeti samo jedan odgovor.
  2. Kako bi razdvojili odgovore članova od ostalih odgovora.

S obzirom da je ova anketa poslana Vama kao osobi koja je zainteresirana za predmetnu temu, molimo Vas da anketu ne dijelite dalje. Također Vas molimo da je popunite najkasnije do ponedjeljka u ponoć kako bismo što prije sakupili relevantne podatke.

Hrvoje Prpić
Predsjednik udruge vozača električnih vozila Strujni krug
e-mail: [email protected]

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top