fbpx

Poštovani, pozivamo vas na predstavljanje novoosnovane udruge vozača električnih vozila Strujni krug koja će se održati u srijedu 29. siječnja 2020. u Forumu, Green Gold, Radnička cesta 50, s početkom u 11:00 sati. Na predstavljanju će govoriti predsjednik udruge Hrvoje Prpić te suosnivači Saša Cvetojević i Maja Jelišić Cooper. Na konferenciji za medije bit će predstavljene ključne inicijative udruge kojima je svrha unapređenje zelene infrastrukture u gradovima diljem Republike Hrvatske.

O UDRUZI:

Udruga Strujni krug okuplja vozače električnih vozila u Republici Hrvatskoj te sve gradjane zainteresirane za smanjenje zagadjenosti u svojim gradovima s ciljem promoviranja električnih vozila te podizanja svijesti građana o prednostima čistog prijevoza i zelenog transporta. Misija udruge je smanjenje zagađenja u hrvatskim gradovima kroz povećanje broja električnih vozila i poboljšanje elektrifikacijske infrastrukture u RH.

O OSNIVAČIMA:

Hrvoje Prpić je poznati hrvatski poduzetnik, osnivač HGspota, suosnivač Hrvatske mreže poslovnih anđela, investitor u startupe te zagovornik kriptovaluta.

Saša Cvetojević je poznati poslovni anđeo, vlasnik nekoliko tvrtki i investitor u desetke drugih. Izabran za komunikatora godine 2014. od strane Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Maja Jelisić Cooper je serijska poduzetnica i investitorica u više tvrtki u Hrvatskoj i inozemstvu. Direktorica je i suosnivačica Klasik TV-a, izuzetno uspješnog kanala kabelske televizije, kao i nedavno lansiranog DOX TV-a, kabelskog kanala posvećenog autorskim dokumentarcima.

Svi troje su dugogodišnji korisnici električnih vozila.

Svoj dolazak molimo potvrdite na [email protected].

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
Strujni krug

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top