fbpx

Tijekom studenog održali smo naš prvi nagradni natječaj za nove članove Strujnog kruga, a u kojemu su čak tri člana mogla osvojiti Renault Zoe na vikend i još tri dodatna člana vrijedne Continental poklon pakete. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju bilo je potrebno samo učlaniti se u udrugu tijekom studenog i ispuniti kratki kviz znanja.

Kviz je imao samo četiri pitanja, ali ona nisu bila nimalo jednostavna, iako su svi odgovori bili sakriveni u našim prethodnim objavama na internetskoj stranici i društvenim mrežama. Pitanja i njihove točne odgovore Vam donosimo u nastavku:

 1. Koliko je električnih automobila registrirano u Hrvatskoj do kraja 2020. godine?
   Registrirano je 1343 električnih automobila.
 2. Koliko punionica trenutno postoji u Hrvatskoj? 
  U Hrvatskoj je trenutno aktivno 670 punionica. 
 3. Koje godine je osnovana udruga Strujni krug?
  Udruga je osnovana u prosincu 2019. godine.
 4. Koliko članova trenutno broji udruga Strujni krug? 
  Udruga broji oko 1.100 članova.

Bez obzira na težinu pitanja, brojni članovi su nas iznenadili svojim znanjem, ali samo šest ih je postiglo izvanredan rezultat u kvizu. Time su, naravno, osvojili ove vrijedne nagrade. Sretni dobitnici našeg prvog nagradnog natječaja su sljedeći:

Renault Zoe na vikend osvojili su:

 1. Domagoj Galović
 2. Goran Šimić
 3. Robert Pilepić

Poklon pakete od Continentala osvojili su:

 1. Mario Riđan
 2. Saša Vurušić
 3. Vedran Mornar

No ako niste među sretnim dobitnicima, nemojte gubiti svu nadu jer već početkom sljedeće godine pripremamo nove nagradne natječaje za sve sadašnje i buduće članove Strujnog kruga. Stoga svakako ostanite uz nas i pratite naše newslettere. 

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top