fbpx

Ovo je naša prva božićna čestitka budući da da smo s radom krenuli tek u ožujku ove godine.

S obzirom na izuzetno kratko razdoblje koliko postojimo, mislimo da smo postigli i više nego smo očekivali. Potpisali smo ugovore s vecinom auto kuća, dogovorili odličan popust za osiguranje vozila, smanjili kamatnu stopu za naše članove prilikom ugovaranja lizinga, dogovorili popust pri kupnji električnih romobila i bicikala, dogovorili poklon kartice za punjenje i još mnogo korisnih pogodnosti za naše članove.

Istovremeno smo se koncentrirali i na konkretne probleme pri kupnji i korištenju električnih vozila. Tako smo sudjelovali u donošenju novog zakona putem kojeg će se vozila koja blokiraju punjenje moći kazniti i/ili odvesti paukom na odlagalište.

Zatim smo započeli razgovore s fondom za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti oko pravednijih poticaja.

Vrlo bitan projekt je i ugradnja 100.000 punjača u rasvjetne stupove uz parkirališta po cijeloj Hrvatskoj koji će jednom zauvijek riješiti sve probleme oko punjenja električnih vozila.

Možemo reći da smo puno postigli, ali i da imamo još jako puno toga za napraviti. I stoga Vas sve koji još niste članovi Strujnog kruga pozivam da nam se pridružite.

Ako poznajete nekoga tko još nije član, a mislite da bi trebao biti, možete mu pokloniti članstvo tako da se javite povratno na ovaj mail: [email protected].

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top