fbpx

Pozdrav, nakon dogovora s nekoliko auto kuća i leasing kuća, došao je red i na one koji električno vozilo već posjeduju.

Naime, završen je dugotrajan proces dogovora s Croatia osiguranjem, prvom osiguravajućom kućom koja se pridružila Strujnom krugu, a koja je članovima udruge osigurala velike popuste za obavezno i kasko osiguranje. Popusti vrijede samo za osobna vozila i to kod obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti:

  • Fizičke osobe: 35% komercijalnog popusta za osobna vozila
  • Pravne osobe: 20% komercijalnog popusta za osobna vozila

Za osiguranje automobilskog kaska

  • Fizičke osobe: komercijalni popust 25%
  • Pravne osobe: komercijalni popust 40%

Uz to dolazi i poklon mirovinske štednje u Dobrovoljnom mirovinskom fondu gdje ćete na 15% uplaćenih sredstava dobiti državna poticajna sredstva. Osim popusta pri kupnji električnih vozila svaki član kod učlanjenja dobiva i 100 kn vrijednosti na T-com kartici za punjenje na T-com punjačima. Ukoliko tek kupujete vozilo, kao član Strujnog kruga imate popust na Renault, Nissan i Hyundai vozila, a za koji dan i Mazda i Peugeot vozila. Dakle, ukoliko se niste već učlanili u Strujni krug, učiniti to možete na našim stranicama gdje unesete svoje podatke i broj kreditne/debitne kartice i potvrdite uplatu od 200 kn za fizičke osobe te 2.000 kn za pravne osobe. Osim novčanih pogodnosti, članovi Strujnog kruga imaju i svoju WhatsApp grupu na kojoj možete postaviti pitanje zajednici ukoliko imate neki problem vezan za električna vozila. Dobrodošli u Hrvatsku udrugu vozača električnih vozila Strujni krug!

Hrvoje Prpić
Predsjednik udruge vozača električnih vozila

Strujni krug
e-mail: [email protected]
telegram: @hprpic

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top