fbpx

S obzirom da ste se prijavili na našu mail listu, javljamo vam da su završeni pregovori između Peugeota i Strujnog kruga čime su osigurani popusti za kupnju Peugeot vozila za članove Strujnog kruga.

Točan iznos popusta vam na žalost ne možemo objaviti dok se ne učlanite, ali popusti iznose i do 100 puta više od godišnje članarine za fizičke osobe. Uzimajući u obzir i druge pogodnosti koje dobivate kao članovi Strujnog kruga, vjerujemo da će vas ovaj mail potaknuti da se učlanite.

A osim popusta na Peugeot vozila, Strujni krug svojim članovima omogućuje:

  • popuste na Hyundai, Renault, Nissan i Mazda vozila,
  • popuste na obavezno osiguranje u iznosu od 35%, te na kasko u iznosu od 20-40%,
  • nižu kamatnu stopu za kupnju vozila na leasing kod našeg partnera PBZ leasing,
  • pristup WhatsApp grupi Strujnog kruga gdje možete postaviti pitanja ostalim članovima oko njihovih iskustava te potražiti rješenja za pitanja koja vas muče

Trenutno smo u pregovorima s raznim partnerskim tvrtkama i želja nam je omogućiti vam još dodatnih pogodnosti vezanih za kupnju i zamjenu guma, najam električnih vozila prije kupnje, pomoć pri uvozu električnih vozila i dr.

Da biste nam se pridružili kliknite na donji link i popunite prijavnicu te podatke s vaše kreditne ili debitne kartice. Čekamo vas nestrpljivo u našoj udruzi, a ako poznate osobe koje već posjeduju električno vozilo ili ga namjeravaju kupiti, proslijedite im ovaj mail kako bismo, što je moguće više, proširili našu zajednicu.

https://www.www.strujnikrug.hr/#apply

Hrvoje Prpić
Predsjednik udruge vozača električnih vozila Strujni krug
e-mail: [email protected]
telegram: @hprpic

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top