fbpx

Renault Twingo e-Tech Electric je tijekom 2021. godine bio najprodavaniji električni automobil i jedan od najprodavanijih gradskih automobila u Hrvatskoj. Ako se želiš uvjeriti zašto je Twingo bio među najprodavanijim automobilima u Hrvatskoj ili ako planiraš kupiti svoj primjerak, ovo je savršena prilika za tebe!

Ako se učlaniš u Strujni krug u razdoblju od 10. do 28. veljače 2022. godine te ispuniš kratki kviz, ulaziš u nagradni natječaj u kojemu će čak tri nova člana dobiti potpuno električni Renault Twingo na vikend, jedan član premium pranje vozila u PH Detailingu te još pet članova vrijedne poklon pakete od Continentala.

Članstvom u Strujnom krugu možete ostvariti dodatne popuste od 5.000 do čak 150.000 kuna pri kupovini brojnih električnih vozila, značajne popuste na obvezno i kasko osiguranje, kupovinu guma, pranje i poliranje električnih vozila te brojne druge pogodnosti.

Sve što trebate napraviti jest učlaniti se u udrugu Strujni krug na sljedećoj poveznici, a potom ćete u mailu dobrodošlice dobiti pristupnicu na kratki kviz. Upravo će članovi s najboljim odgovorima imati najveće šanse za osvajanje vrijednih nagrada. Sretno!

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top