fbpx

Hyundai IONIQ 5 je proglašen Svjetskim autom 2022. godine i jedan je od najpoželjnijih električnih automobila na tržištu. Želiš li se uvjeriti zašto je IONIQ 5 osvojio srca brojnih stručnjaka ili jednostavno želiš isprobati električni auto, ovo je savršena prilika za tebe!

Ako se učlaniš u Strujni krug u razdoblju od 1. do 31. ožujka 2023. i ispuniš kratki kviz, ulaziš u nagradni natječaj u kojemu možeš biti jedan od tri dobitnika koji će provesti vikend s Hyundai IONIQ-om 5, a još pet dobitnika će osvojiti vrijedne poklon pakete od Continentala.

Članstvom u Strujnom krugu pristupaš najvećoj zajednici vozača i budućih vozača električnih vozila, ali i ostvaruješ značajne popuste na električna vozila, obvezno i kasko osiguranje, kupovinu guma, solarnih panela, punjača za električna vozila te brojne druge pogodnosti.

Sve što trebaš napraviti je učlaniti se u udrugu Strujni krug na sljedećoj poveznici, a potom ćeš u mailu dobrodošlice dobiti pristupnicu na kratki kviz. Upravo će članovi s najboljim odgovorima imati najveće šanse za osvajanje vrijednih nagrada. Sretno!

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top