fbpx

U suradnji s partnerima Strujnog kruga koji se bave distribucijom punjača i punionica za električna vozila, odlučili smo napraviti akciju povećanja infrastrukture punionica za električna vozila diljem Hrvatske u kojoj možete sudjelovati i Vi.

Ukoliko ste u vlasništvu javno dostupnog parkirnog mjesta, bilo to ispred Vaše tvrtke, hotela, ugostiteljskog objekta ili ispred Vaše zgrade, na kojem biste htjeli ugraditi punionicu za električna vozila, naši partneri Vam to žele omogućiti bez značajnih troškova na predefinirani vremenski period.

Sve što je potrebno jest da osigurate parkirno mjesto i priključak snage 11 kW, a partneri će financirati sve troškove izgradnje punionice i preuzeti trošak potrošnje struje. Dodatno, ovakvom suradnjom moći ćete sudjelovati i u raspodjeli prihoda koji se ostvare prodajom usluge punjenja.

Stoga ako svojim gostima, kupcima ili klijentima želite omogućiti punjenje svojih električnih vozila, svakako nam se obratite do 30. lipnja 2022. na e-mail adresu [email protected] s navedenom lokacijom na koju ste zainteresirani za postavljanje punjača/punionice. Ukoliko će nam lokacija Vašeg parkirnog/ih mjesta biti zanimljiva, bit ćemo slobodni povratno Vas kontaktirati s daljnjim detaljima za ugradnju punjača ili punionice.

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top