fbpx

Pozdrav svima, ovo je uvodni mail newslettera udruge Strujni krug putem kojeg ćemo vas obavještavati o novostima vezanima za poticaje za kupnju električnih vozila, o novim pogodnostima za naše članove, novim modelima električnih vozila koja pristignu na hrvatsko tržište te o važnijim članovima koji se priključe udruzi.

Svjesni smo da ljudi danas imaju premalo vremena za čitanje romana pa ćemo se truditi da poruke budu kratke i kocnizne i da ih ne bude previše. Ukoliko ipak zaključite da nemate vremena za čitanje ovog newslettera, na dnu poruke se nalazi link za odjavu pa se jednim klikom možete odjaviti s liste.

U lipnju bi trebali krenuti poticaji za kupnju električnih vozila za pravne osobe, a u srpnju za fizičke osobe, ali još uvijek nema konkretnih informacija. U konktaktu smo s fondom pa ćemo vas obavijestiti na vrijeme kad izađe natječaj.

Lijep pozdrav,
Hrvoje Prpić, predsjednik udruge Strujni krug

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top