fbpx

Službeno je otvoren Electric EVolution Festival u City Centru One West u Zagrebu s više od 20 izlagača električnih vozila i popratne industrije za elektromobilnost. Festival traje od petka 11. lipnja do nedjelje 13. lipnja i bit će otvoren tijekom radnog vremena shopping centra – od 9 sati ujutro do 21 sat navečer.

Electric EVolution festival prvi je festival električne mobilnosti u Hrvatskoj koji okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti s ciljem edukacije šire javnosti i prezentacije novih tehnologija u autoindustriji te podizanja svijesti o utjecaju prometa na okoliš.

Tijekom tri dana trajanja festivala posjetiteljima će se predstaviti noviteti i aktualna ponuda svih relevantnih auto brandova u segmentu električnih i plug-in vozila, kao i popratna elektro industrija poput električnih motocikala, skutera, bicikala i romobila.

Posjetite nas tijekom vikenda i razgledajte izložene električne automobile, iskoristite priliku za probnu vožnju, a možete naučiti i više detalja o elektromobilnosti u sklopu edukativnog programa. Kroz mnoga zanimljiva predavanja možete saznati sve o električnim vozilima, načinima punjenja, infrastrukturi, mogućnostima subvencija i ostalim prednostima koje biste trebali znati odlučite li se za kupnju EV-a.

Ovo je odlična prilika da posjetitelji saznaju razlikuje li se i u kojoj mjeri vožnja električnog automobila od vožnje automobila s unutarnjim izgaranjem, a uz stručno vodstvo, testna vožnja postaje korisno i poticajno iskustvo. Svakako nas posjetite i na štandu Strujnog kruga, podružite se s našim cijelim timom te saznajte brojne pogodnosti koje možete ostvariti kao član udruge.

Događanje je otvorenog tipa i svi posjetitelji moći će bez naknade sudjelovati na manifestaciji. Vidimo se na Electric EVolution Festivalu!

Newsletter

Značajni popusti i pogodnosti, svježe vijesti i korisne informacije. Jedan klik je dovoljan za upis ili ispis s newsletter liste.

Razmišljate li o kupnji električnog vozila?

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o popustima za kupnju EV za naše članove:

Ako želite možete nam ostaviti svoju email adresu pa ćemo vas obavijestiti o pogodnostima za vlasnike električnih vozila:

Scroll to Top